پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس ارشد پرستاری مراقب های ویژه بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، گفت: بیماری عفونت معده بر اثر نوعی میکروب به نام هلیکوباکترپیلوری ایجاد می شود که قابل درمان است.

کارشناس ارشد پرستاری مراقب های ویژه بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج گفت: بیماری عفونت معده بر اثر نوعی میکروب به نام هلیکوباکترپیلوری ایجاد می شود که قابل درمان است.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج؛ مصطفی رمضانیان علت ایجاد بیماری عفونت معده را غذاهای آلوده، آب آلوده و تماس مستقیم دست با میکروب آلوده به هلیکوباکتر عنوان کرد.


وی با بیان اینکه بیماری عفونت معده دارای علائمی است، تصریح کرد: یکی از این علائم درد خفیف یا شدید در شکم است که به هنگام خالی بودن معده، بیشتر احساس می شود و بیشتر بین وعده های غذایی یا نیمه شب اتفاق می افتد.


وی ادامه داد: نفخ، آروغ، بی اشتهایی، تهوع، استفراغ و کاهش وزن از دیگر علائم این بیماری هستند که در صورت شدت یافتن عفونت معده، زخم های گوارشی ایجاد می شود.


 رمضانیان اظهار داشت: علائم زخم های گوارشی می تواند به صورت مدفوع خونی تیره یا قرمز رنگ، احساس خستگی بدون دلیل، رنگ پریدگی، استفراغ خونی به شکل دانه های قهوه و دل درد شدید باشد.


وی  ابراز داشت: تاخیر درمان زخم های گوارشی نیز می تواند موجب ایجاد سرطان معده در فرد شود.


کارشناس ارشد پرستاری بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با بیان اینکه بعد از بروز این علائم در فرد، بیمار باید بلافاصله به پزشک متخصص گوارش مراجعه نماید، گفت: این بیماری از طریق آزمایش تنفسی اوره، آنتی ژن مدفوع، آنتی بادی خون و آندوسکوپی قابل تشخیص است.


رمضانیان در پایان خاطر نشان کرد: درمان این بیماری شامل ترکیبی از چند نوع آنتی بیوتیک، داروهای ضد اسید معده است که در حدود دو هفته و طبق نظر پزشک تجویز می شوند اما باید از مصرف خودسرانه داروهای درمانی پرهیز کرد.5